Haircare

We style you smile

Toe aan een nieuw kapsel? Breng dan eens een bezoek aan In Style in Vaassen. Deze kapsalon verwelkomt zowel mannen als vrouwen met een heerlijke kop koffie, thee of iets fris. Een behandeling bij In Style voelt echt als een uitje. Je krijgt een vrijblijvend professioneel advies en veel gezelligheid. Kinderen zijn hier natuurlijk ook welkom.

Wij zijn een jong dynamische salon in Vaassen. In onze salon nemen wij graag de tijd voor de klanten. Wij geven iedere klant persoonlijk en op maat advies. Ook blijven wij continu op de hoogte van de nieuwste trends en kleurtechnieken

Kleurtechnieken:

Highlights
Highlights zijn zoveel meer dan simpele lichtje plukjes in je haar. Goed gezette highlights kunnen je ogen accentueren en je gezicht shapen. Daarnaast kunnen ze dun haar voller laten lijken door gebruik te maken van subtiele nuances en natuurlijk ogende kleurverschillen. Wanneer je bij je kapper in de stoel zit voor een behandeling is het dus slim om van tevoren te kijken welke mogelijkheden er zijn en welke highlight er bij jou past. In Style weet als geen ander hoe belangrijk het vinden van de juiste highlight is.

Misschien ken je hem nog wel: de ouderwetse coupe soleil. Plukjes haar werden met een naald kris kras uit een muts geweven en op deze manier gekleurd. Helaas zorgt deze methode vaak niet voor het mooiste resultaat, en we zijn dan ook blij dat er sindsdien een hoop verbeterd is op het gebied van highlighting technieken. In Style zet de belangrijkste soorten highlights op een rijtje:

Bij classic highlights worden er folies door het hele haar gezet. Zo wordt het haar gekleurd in nuances die meestal dicht bij elkaar liggen. Dit zorgt voor fijne highlights met een natuurlijk, sun-kissed effect; net alsof je haar door de zon opgelicht is.

  • Zo’n sun-kissed look bereik je ook met balayage: met deze techniek worden de highlights naar de punten toe steeds lichter.
  • Iets meer diepte in je haar? Kies dan voor ecaille: een balayage achtige techniek, maar dan ingekleurd met verschillende tinten zodat je net iets meer shadow in je haar krijgt.
  • De prachtige color melt techniek: classic highlights, maar dan ingekleurd met een balayage of ecaille techniek voor een super natuurlijke overloop.
  • Block highlights en circle highlights zorgen ervoor dat bepaalde delen van je kapsel, bijvoorbeeld je pony, extra goed uitkomen. Perfect om helderheid in het haar te creëren.
  • Als jij ons de optimale controle wilt geven kies je voor free hand highlights: de colorist kijkt dan precies naar hoe je haar valt en past de kleuring hierop aan door de highlights uit de vrije hand te zetten.
  • Highlights niks voor dames met kort haar? Totaal niet waar! Voor diamond highlights wordt het haar verdeeld in diamantvormige secties, wat zorgt voor een cool resultaat bij korte kapsels of losse lokken.

Net als bij elke andere kleurbehandeling, is het enorm belangrijk om je highlights goed te verzorgen. Gebruik minstens één keer in de tien dagen een masker of kom regelmatig langs bij ons voor een nabehandeling waarbij je haar verzorgd wordt. Zo voorkom je droge punten en blijven je lokken gezond en shiny

BALAYAGE, WAT IS DAT PRECIES ?
Bij Glamour Studio wordt veel naar de Balayage trend gevraagd. Dit is ook niet gek, want de Balayage is op dit moment helemaal hot! Wat is precies Balayage? Wij geven antwoord op al je vragen!

WAT IS PRECIES BALAYAGE?
Balayage is een Frans woord voor een ‘veeg’ of ’verven’. Het geeft een sun-kissed, natuurlijk effect aan je haarkleur. Een groot voordeel; het geeft amper uitgroei. It looks all natural!

HOE WORDT DEZE TECHNIEK AANGEBRACHT?
De kleur wordt aangebracht aan de oppervlakte van het haar, en niet geheel verzadigd in het haar wat normaliter wordt gedaan. Dit geeft als resultaat dat het haar subtiele ‘vegen’ van lichtere delen in de lengtes bevat. Bij deze techniek worden geen folies gebruikt om highlights te creëren.

WAT MAAKT EEN BALAYAGE NOU ZO SPECIAAL?
Deze kleur kan goed aangepast worden aan de natuurlijke valling van het haar en wat bij de coupe staat, met een subtiel effect. Wij bekijken samen met jou welke kleur het beste staat.

IS HET GESCHIKT VOOR ALLE HAARKLEUREN/HAARTYPES?
Deze kleurtechniek kan toegepast worden bij zowel blond als bruin haar. Balayage werkt bij alle haarlengtes; van lang haar tot aan een kort koppie. bij stijl, slag of krulhaar.

HOE LANG DUURT HET INZETTEN?
Houd rekening met een behandeling van 1,5 tot 2 uur. Echter kan het ook langer duren, dit hangt af van de wensen en de bestaande kleur op dat moment.

IK ZIE VEEL BALAYAGE FOTO’S MET SLAG IN HET HAAR, IS DAT NODIG VOOR DEZE LOOK?
Nee, je kan ook steil(er) haar hebben als je voor een Balayage wil gaan. De techniek kan aangepast worden aan je haarstructuur.

IK BEN VAN MEZELF HEEL DONKER, KAN IK DAN WEL MET DE BALAYAGE NAAR LICHT?
Dat is zeker mogelijk, echter is het afhankelijk van of je natuurlijk donker haar hebt of geverfd donker haar. Eerder geverfd of gespoeld haar is lastiger lichter te maken en heeft meestal ook nog een toner (kleur neutraliser) nodig om er een natuurlijke tint van te maken.

Hairextensions
De extensions kunnen worden geplaatst worden door middel van keratinebondings. Ook kunnen we het haar plaatsen doormiddel van microrings dit geheel niet schadelijk voor het haar. We gebruiken echt haar voor het plaatsen van extensions. Voor advies en mogelijkheden kunt altijd vrijblijvend langskomen in onze salon .

Wat is keratine ?
Allereerst een uitleg over wat keratine is. Keratine is een eiwit dat voorkomt in het menselijk lichaam, bijvoorbeeld in de huid, nagels en haren.

In feite is het dus een lichaamseigen stof, waardoor een keratine behandeling in principe geen chemische behandeling is (hoewel er producten te koop zijn waarin allerlei chemicaliën zijn verwerkt).

Bij een keratine behandeling van het haar wordt er product met een hoge concentratie keratine in je haar geperst. De keratine dringt door tot in de kern van de haar waardoor het effect maximaal is.

Wat zijn de resultaten van een keratinebehandeling?
Door de keratine behandeling wordt het haar soepel, glanzend, sterker, gezond én stijl. Dit is zelfs het geval bij mensen die pluizig haar hebben. Het resultaat van een behandeling is circa drie tot vijf maanden zichtbaar, daarna is het meeste keratine verdwenen en zal een nieuwe behandeling moeten plaatsvinden. De duur van het resultaat is afhankelijk van het type haar dat u heeft. Mensen met dik, sterk, krullend haar zullen eerder een nieuwe behandeling moeten ondergaan dan mensen met futlozer, minder krullend haar. De duur van het resultaat is ook afhankelijk van hoe vaak je je haren wast met shampoo en conditioner.

Haircare instyle vaassen 1 Haircare instyle vaassen 2

Haircare instyle vaassen 3Haircare instyle vaassen 4

Haircare instyle vaassen 5 Haircare instyle vaassen 6

Haircare instyle vaassen 7 Haircare instyle vaassen 9

Haircare instyle vaassen 8 Haircare instyle vaassen 11

Haircare instyle vaassen 10 Haircare instyle vaassen 13

Haircare instyle vaassen 12 Haircare instyle vaassen 14

Haircare instyle vaassen 15Haircare instyle vaassen 16

Instyle haircare Haircare instyle vaassen 19

Haircare instyle vaassen 20.jpeg Haircare instyle vaassen 21

Haircare instyle vaassen 22 Haircare instyle vaassen 23

Haircare instyle vaassen 24 Haircare instyle vaassen 25